Om billigavitvaror.se

Välkommen till Billigavitvaror.se vi hjälper dig att snabbt och enkelt hittar produkter som inte bara passar din budget men också uppfyller dina behov i hemmet – utan att kompromissa med kvalitet eller funktionalitet. Vi som driver Billigavitvaror.se är:

Albert är vår vitvaruexpert som guidar dig rätt genom vitvarudjungeln. Albert har som tidigare butikschef för en av Sveriges största vitvarukedjor en omfattande kompetens och erfarenhet från vitvarubranschen. Du kommer i kontakt med Albert genom att maila till albert@billigavitvaror.se.

Adam har hjälpt flera ledande aktörer inom vitvarubranschen med digital marknadsföring och är den som säkerställer att billigavitvaror.se täcker in all relevant information som kan hjälpa våra läsare. Vill du komma i kontakt med Adam gör du det genom att maila adam@billigavitvaror.se.

Albert berättar om iden bakom hemsidan: “Jag har jobbat i fyra vitvarubutiker, ett vitvaruhuvudkontor och som butikschef för en av Sveriges största vitvarukedjor. Jag har guidat och rådgivit flera tusentals personer till att köpa rätt vitvaror och framförallt att inte köpa fel vitvaror. Min erfarenhet säger att behoven inte skiljer sig särskilt mycket och att det finns brutalt många produkter och funktioner i relation till efterfrågan. Istället efterfrågas hjälpen om att köpa rätt vitvara som är billig, bra, håller god kvalité med en lång beräknad livslängd.

Mina vänner, vänners vänner och familjevänner hör ofta av sig till mig för att jag ska hjälpa dom att köpa just rätt vitvara, vad som är viktigt att tänka på och jag har tidigare engagerat mig och informerat om vad som gäller…

…Där föddes en idé om att skapa en hemsida som är oberoende av leverantörer och återförsäljare i syfte att guida mina vänners vänner till rätt vitvara utan några krusiduller. Ett sätt att effektivisera min tid och för att kunna rådgiva fler personer. Jag kom i kontakt med Adam som drivit liknande hemsidor tidigare och han sa utan att blinka; vi kör!”

Utforska våra vitvarurekommendationer